4 Ağustos 2010 Çarşamba

Four Four Two Ağustos 2010 || Ayın Blogları

Four Four Two Ağustos 2010 sayısında Ayın 2 Blogu Anlayamazsınız ve Academy Lion oldu. 

Anlayamazsınız ( http://anlayamazsiniz.blogspot.com/ )

" Türkiye'nin köklü kulüplerinden birisi Karşıyaka. Bu takımı Blog aleminde temsil eden  ilk ve tek site! Yazar kadrosu kaliteli ve içerikler diğer sitelerdeki haber içerikleri gibi değil. Dobra Dobra Konumasını bilen, gerçekleri yazabilen hiç kimseden korkmayan; kısacası Karşıyakalı bir blog. Kısa sürede uzun aşamaları geçtik, Türkiye'nin önemli blog networklerinde yer aldık. Başarılarımızın devamının geleceğinden eminiz. Amatör ruh ile yola çıktık, karşılığı ne olursa olsun bu ruhu asla bırakmayacağız "


Academy Lion ( http://academylion.blogspot.com/ )

" Başlamak için bir nedenim olmadı, bir içgüdüydü benimkisi. Bir gün 'bende yazmalıyım' dedim ve girdim ilk yazıyı aylar önce. Ağırlıklı olarak futbol ve Galatasaray gibi görülse de sinemadan müziğe, karikatürlere ve bahis yorumlarına kadar birçok farklı şey içeren, İstatistiklerle oynamayı seven bir blog. Amatör ruhu profosyonelliğe değişmeyen ve insan faktörünü herşeyin önünde tutan bir anlayışa sahip Academy Lion. Blog Dünyasında emeklemekten koşmaya başladığı şu dönemlerde ise daha bir heyecanlı ve arzulu. "

- Blog Tanıtım yazılarınızı (500 vuruş olacak şekilde) oguzozturk@anadolu.edu.tr ya da oguzozturk26@gmail.com adreslerine gönderebilirsiniz. -

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan