5 Nisan 2009 Pazar

Var mısın Yok musun? R.Carlos

Dün gece ilk kez Acun Ilıcalı'nın programını zevkle izledim. 50 Cent ve Adriana Lima'lı programları bile izlememiştim. Roberto Carlos yarışmayı rengarenk yapmayı başardı. Çok sempatik, komik ve sıcakkanlı. Acun Ilıcalı ve ekibini tebrik etmek gerekiyor zira Tüm Fenerbahçe camiasını bir araya getirmeyi başarmış. Roberto Carlos'tan Aziz Yıldırım'a, Volkan Ballı'dan Aragones'e herkes oradaydı. Yarışma boyunca en çok keyif aldığım bölümler Roberto Carlos'un diğer takım arkadaşları ve Aragones ile girdiği komik diyaloglar ve Cem Yılmaz'ın programa bağlandığı an oldu. Cem Yılmaz bir de kutu açtı bağlantısında. Kutunun içinden çıkan 'Ronaldinho' ise Aziz Yıldırım'a bir mesaj niteliği taşıyordu izleyicilere göre.

Yarışma başladıktan sonra 5-6 kutuyu küçük rakamlarla açmayı başaran Roberto Carlos'a ilk 500 binlik darbe  Deivid de Souza'dan geldi. Acun Ilıcalı'nın " Var mısın, yok musun" sorusuna "Yokum" diye Türkçe cevap veren Roberto Carlos'un seçtiği kutulardan Volkan Demirel, Selçuk, Can Arat'da 500 binlik kutular açtılar. Uydu bağlantısı ile Brezilya'da Sao Paulo şehrine bağlanılan programda Roberto Carlos'un babası ile canlı bağlantı kuruldu. Carlos'un Brezilya'da yaşadığı ev izleyicilere tanıtıldı. Bu bölümler çok dikkat çekiciydi. Özellikle Carlos'un Brezilya'daki havuzuna bayıldım !

Geliri Küçükbakkalköy'deki Türkiye İşitme ve Konuşma Engelliler Rehabilitasyon Vakfı'na bağışlanan yarışmada, kutuları açtıran Roberto Carlos 150 bin TL kazandı. Şimdi Acun Ilıcalı'nın Galatasaray ve Beşiktaş içinde girişimlerde bulunması olası...

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan