25 Nisan 2009 Cumartesi

Sivasspor 3-0 Trabzonspor



Evet... Bu hafta yenilir, şimdi puan kaybeder şu olur bu olur derken Sivas yine boş geçmedi. Şampiyonluğa adım adım nasıl yürünür göstermeye devam etti. Devrim örneği Anadolu'da. Eğer Sivasspor böyle devam ederse ki birşey kalmadı müthiş bir devrim yapmış olur. Sivasspor takım oyununun ve yardımlaşmanın canlı bir örneği TSL'de. Tüm oyuncular birbirlerini tamamlamasını biliyorlar. Defans sorunsuz, orta saha tıkır tıkır, forvet hattına hayranım zaten. Mehmet-Kamanan-Balili-Tum. Süper bir hücum hattı.



Şimdi Ligin ilk yarısında şampiyon ilan edilen Trabzonspor'da bazı şeyler tartışılıyor. Ersun Yanal kalmalı mı gitmeli mi, ilk tartışılacak bu olur sanırım. Trabzon'da ilerisi iyi hoşta forvet-defans hattı arasındaki köprü olayı bir türlü kurulamıyor sanki. Maçın bazı bölümlerinde Top daha çok Trabzon'un ayağında kalsada ileride Sivas defansı pozisyonlara izin vermedi. Trabzon'un gol umutları ileride yok olmuştu zaten.



Bir mucize emin adımlarla ilerliyor. Şarkılarla türkülerle yeni bir şampiyon geliyor gibi.
Sivasspor: 3 - Trabzonspor: 0
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Selçuk Kaya
Sivasspor: Petkoviç, Diallo, Bilica, Abdurrahman, Hayrettin, Ibrahim, Sezer (Dk. 73 Kamanan), Murat Erdoğan (Dk. 66 Mohammed Ali), Musa (Dk. 84 Faruk), Tum, Mehmet Yıldız
Trabzonspor: Sylva, Song, Egemen, Serkan (Dk. 52 Tayfun), Hüseyin, Selçuk, Colman, Cale, Alanzinho (Dk. 28 Umut), Yattara, Gökhan Ünal
Goller: Dk. 6 Musa, Dk. 20 Abdurrahman, Dk. 47 Hayrettin (Sivasspor) Sarı Kartlar: Dk. 32 Ibrahim (Sivasspor), Serkan (Devre Arası) (Trabzonspor)


0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan