1 Nisan 2009 Çarşamba

1 Nisan şakası. Türkiye 1 - 2 İspanya

Maç öncesi kadromuzu bozulmamış gördük. İspanya'da ufak tefek değişiklikler vardı sadece. Lafı fazla dolandırmdan kısaca yazalım ve bitirelim.

Erken ve beklemediğimiz bir anda bulduk golü Semih ile. İlk maçtan daha agresif bir oyun sergiledik önce onu söylemek gerek. Bir de açık açık itiraf edersek eğer; en kısa tabir ile gücümüz yetmedi. İspanya ile oynadığımız maçta golü yedik maçı çeviremedik, bu maçta ise öne geçen taraf olduk fakat skoru tutamadık. Sanırım bu fiziksel ve kalite olarak bazı farkların bulunmasından kaynaklandı. Bu maçta görmüş olduk ki topu ayağında fazla tutan takımlara karşı yorgun düşüyoruz. İspanya en küçük bir pası bile avantaja çeviren ve topu her daim ayağında tutan bir takım. Bunu herkes biliyor ve İspanya'nın bu tarzı ters geldi biraz. 

Maça İspanyollar daha etkili başladığında kafamızda 'biz bunları yenemeyiz' gibi bir düşünce oluşsa da golü bulan taraf biz olduk. Kötü oynarken bulduk yani golü. Bizim iyi olduğumuz dakikalarda da İspanya buldu golü. Genel olarak maç için kötü oynadık demek yanlış olur. Maç berabere giderken 'böyle bitsin yeter' düşüncesi oluştu herkes de. Ama son dakika da mağlubiyet geldi.

Bosna Hersek 4 puan fark ile önümüze geçmiş durumda. Artık şimdi Bosna'yı orada yenip, onların aynı zamanda puan kaybını beklemek ve kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Unutmadan ekleyeyim. Hırvatları, Çekleri şimdi anlıyorum. Son dakikalarda gol yemek gerçekten kötü oluyormuş. 2010'da görmek istiyoruz takımımızı ama işler çıkmaza girmek üzere. Hayırlısı demek kaldı son olarak.

Stat: Ali Sami Yen 
Hakemler: Michael Riley, Peter James Kirkup, Philip Richard Anthony Sharp (İngiltere) 
Türkiye: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda Turan (Dk. 88 Nuri Şahin), Nihat Kahveci (Dk. 77 Batuhan Karadeniz), Semih Şentürk (Dk. 81 Sabri Sarıoğlu) 
İspanya: Casillas, Sergio Ramos, Marchena, Pique, Capdevilla, David Silva (Dk. 74 Busquets), Xavi, Senna (Dk. 67 Cazorla), Xabi Alonso, Riera, Torres (Dk. 86 Güiza) 
Goller: Dk. 26 Semih (Türkiye), Dk. 62 Xabi Alonso, Dk. 90+2 Riera (İspanya) 
Sarı Kartlar: Dk. 37 İbrahim Üzülmez, Dk. 42 Emre Aşık, Dk. 56 Semih Şentürk, Dk. 90 Emre Belözoğlu (Türkiye), Dk. 45 Xavi, Dk. 64 Sergio Ramos (İspanya)

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan