29 Nisan 2009 Çarşamba

Man. United - Arsenal - 29 Nisan 2009


Arsenal çok genç bir takım ve karar anı geldiğinde ısıramayan bir takım görüntüsünde. Bu akşam Arsenal'in mutlak orta sahası Nasri, Fabregas, Song, Denilson, Wallcott seklinde olacak ve Ferdinand, Giggs, Scholes, Berbatov gibi tecrübeli adamlara karşı oynamak zor olacaktır. Ancak ortada yükselen bir değer olarak adlandırılan bir Arsenal mevcut.


Arsenal'in Manu karşısında ne yapacağı şimdiden belli gibi aslında. Oyunun belli bölümlerinde ManU'yu kendi sahasında kabul edip meşhur hızlı ve bol paslı hücumlarını gerçekleştirecekler. Tek sıkıntı ileride Adebayor'un yalnız kalması olabilir onlar adına. Arshavin'de yok onuda belirtelim.



Manchaster United ise sanki Liverpool'a karşı alınan o meşhur farklı yenilgiden sonra inişli çıkışlı ya da tam anlamıyla güvenli güvensiz bir oyun ortaya koymaya başladı. Güveni sarsıldı diyebiliriz sanırım fakat yine de maçın favorisi Manu tabii ki. Bu akşam da maça hızlı başlayan taraf onlar olacaktır büyük ihtimal ile ve Arsenal onları 'oynayarak'durdurmaya çalışacaktır. Güzel bir maç bizleri bekliyor.

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan