21 Aralık 2009 Pazartesi

Lebron James, #23'ü kaldırabiliyor mu?



Lebron James NBA'in en iyi oyuncularından biri. Ancak bazen ne yazık ki, yaptığı bazı şeyler yüzünden insanların ona antipatik bakmasını sağlıyor. Bundan bir kaç sene önce ki all star maçında yaptıklarından sonra kim uyuz olmadı ona. ? Lebron bence o 23 numaranın altında eziliyor. Aslında bir konuşma hakkı bana verilse onun 23 numara giymesini hiç istemezdim. Jordan ile o kadar alakasız ki kendisi. Gerek karakter, gerek oyunculuk anlamında. Aslında Lebron'un daha iyi olamamasının sebebi, biraz da oynadığı takım. Çok daha iyi bir takımda daha iyi olabilir. Lebron Cleveland'da çok yalnız kalıyor ne yazık ki. Biraz da bencil bir oyuncu ne yazık ki. Ama sırf Lebron ile olmuyor bir takım. O kadar yalnız kalıyor ki takımı bazen, o bile kurtaramıyor. Lebron James 5 Şubat 2009 tarihinde oynanan New York Knicks takımına karşı, 52 sayı 11 asist 9 ribaund ile oynadı. 12.000 sayı barajını aşan en genç basketbolcu oldu. 2009 yılında NBA'de MVP oldu ayrıca. Rakibe saygı göstermek adına daha çok yol kat etmesi lazım. Bir de bu sene NBA'de herkesten bir imza topluyor Lebron.  Tüm 23 numaraların o numarayı bırakmaları için. Bu hareketi de bana hiç samimi gelmedi. Bir çeşit forma reklamı. Yeni numarası için. Keşke Jordan'a gerçekten benzesen biraz ama olmuyor.

4 YORUM:

Jordan dedi ki...

iyi okumalar haftaya ne yazmalıyım diye simdiden dusunmeye basladım. yazmamı istediginiz oyuncu veya nba ile ilgili birsey varsa belirtiniz. zira aklıma oyuncu gelemiyor artık pek. :)

Oğuz Öztürk dedi ki...

Gilbert Arenas benim beğendiğim oyunculardan biri :) Belki Arenas ile ilgili birşeyler olabilir :)

Adsız dedi ki...

M. Jordan'ın 'sadece' washington W. macerası kaleme alınabilir.

Jordan dedi ki...

Once Oguz'un dedigi haftaya Gilbert Arenas sonra ki hafta da Jordan'ın Washington macerasını yazarım. Tesekkurler fikirleriniz icin. =)

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan