20 Ocak 2010 Çarşamba

HBBA'ya Ne Sorsak ?


Blog Söyleşilerinde 12. ayakta biraz değişiklik olsun istedim. Bu yüzden futbol bloglarının dışına çıkıyoruz... Sıradaki her 'boku' bildiğini iddia eden bir blog olan HBBA, yani 'Her Boku Bilen Adam'... Şimdi sizden ciddi anlamda yardım istiyorum. Futboldan Sinemaya, Güncelden kadınlara kadar herşeyi soralım her 'Boku' bilen adama. Dediğim gibi, söyleşilerde bir kereye mahsus değişiklik yapayım istedim. Eğlenceli olur umarım...
Not: Soruları 23 ocakta gönderiyorum...

15 YORUM:

Schumy dedi ki...

Kendisinin siyasi görüşünü merak ediyorum ben, sonuçta HBBA ile söyleşi yapma olayına girdiysen böyle ciddi soruları göze almış olan gerekir :)

Ayrıca selamımı da iletirsen sevinirim:)

JuVeNiL dedi ki...

kaç yaşında?

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

bende sabavari bir soru sorayım, "ilk ne zaman milli olmuş" :)

ligeia dedi ki...

hbba mahlasıyla yayınlamayı kabul eden bir yayınevi bulursa kitap yazmayı düşündüğünü yazmıştı. nasıl bir kitap beklemeliyiz hbba'dan? roman? öyküler?

ozhi dedi ki...

bir kadinin aklini nasil okuyabilir söylesin bakayim

mgntwmn dedi ki...

kadınlarla ilgili en merak ettiği şeyi soralım.haa bir de işi gücü yok mu?ben kafası çalışan bir mirasyedi olarak kudum kafamda.var ise böyle herşeylere yetişirken hayatı kaçırmıyor mu?ya da onun günleri 24saatten fazla mı?

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

blog serüvenine nasıl başlamış? bi de geçen blogunda yazdığı adamın tekinin "ben gazete okumuorum bloglar var hatta her boku bilen adam var onu okuyorum" demesine nasıl kayıtsız kalmış o benim işte o benim lan diye nasıl bağırmamış:)) şaka bi yana ünlü olmak nasıl hissettirmiş onu soralım:))

Adsız dedi ki...

Her Boku Bilen Adam ,fil boku nasıldır? onuda biliyomu acaba?

turkleader dedi ki...

HBBA ya Ergenekon davasındaki hukuksuzluklarla ilgili ne düşündüğünü sorarsanız sevinirim. zira bununla ilgili bir yazısına rastlayamadım.

Hand Solo dedi ki...

kendisi neden her yazısında sosyal bir mesaj verme kaygısı taşıyor? amacı yeni neslin levent kırca'sı olmak mı?

saygılar
SSAY

Adsız dedi ki...

Fantazilerini anlatsın. Bir de bir mekanda hiç tanımadığı bi kızla nasıl tanışır ? Ne der gidipte? Ters tepki alırsa ne yapar?

vedat gencoglu dedi ki...

Hiç çizgi roman kültürü varmı,en sevdiği çizerler kimler diye bende bölesine sormuş olmak için sordum.Ama inanın ne kadar da kötü olsa yav bu adam doğma büyüme İzmirlimi yoksa soradan mı onu merak ettim:)))))

aysen dedi ki...

her boku biliyor da takım tutmuyor mu bu arkadaş?

Adsız dedi ki...

Ne olacak bu Sakarya ile Kocaelispor'un hali? Bu iki takımın eski günlerine dönmesi için ona göre ne yapması gerek? Soruyorum her boku bilen adama

iddaaci dedi ki...

her boku biliyorsa neden sayısal oynamıyor

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan