4 Mart 2009 Çarşamba

TRT Stadyum

Benim pazar akşamları sırf Mehmet Demirkol'u dinlemek için izlediğim bir program. Zira yayın, 2006'da Mehmet Demirkol'un katılımıyla daha da güzel bir hal almıştı. Ömer Üründül'ün eskimeyen sıkıcı yorumları, ve ''Köyün Delisi'' 'nin Hıncalvari saptamaları bıkkınlık getirmeye başlamıştı. Tabii artık Bilgin Gökberk programda yok.

Sutüdyoda kullanılan toplar seyircinin derdi olmuş durumda. Program esnasında gelen maillerden bunu görebiliyoruz. ''Niye şunun topu yok?'', ''Bu sporun topu neden şusporun topunun arkasında?''. Sonra açıklama geliyor tabii. Topların dizilişi puan durumuna göre diye.

Ömer Üründül ve Mehmet Demirkol'un değişik biçimdeki yorumlarıyla program dengede giderken, bir de Hakan Şükür'ün katılımıyla mantalitenin Ömer Üründül tarzına döndüğü aşikar. Neyse ki Mehmet Demirkol dengeliyor biraz durumu.

Son olarak Erdoğan Arıkan'ada bir paragraf açıp bitirelim. Programı iyi sunduğu kesin. Ancak bir tarafında Ömer Üründül, diğer tarafında Mehmet Demirkol'un yorumları arasında kalıp durumları anlayamayan, ya da anlamış gibi yapıp devam eden bir sunucu halini aldı son aylarda. Diğer bir ilginçlik ise, program esnasında işini gücünü bırakıp, karşısındaki TV'den maçı seyredip izleyiciye Radyo da anlatır gibi maçı anlatmasıdır. Radyo da anlatır gibi bu eylemi yaparken sutüdyoda oluşan sessizlik ve Mehmet Demirkol'un şaşkın bakışları komik bir görüntü oluşturuyor. 

Bu arada program esnasında kameralar Ömer Üründül'ün üstünde olmadıkları zaman, Üründül'ün gofret, çikolata gibi şeyler yediği iddia edilmektedir. Bu işin şaka tarafı tabii ama doğru olabilir mi?

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan