10 Mart 2009 Salı

Liverpool - Real Madrid

Real Madird dün Anifeld'da ilk antremanına çıktı. Oyuncular hırslı gibi görünüyorlar ancak Liverpool'un avantajının çok büyük olduğu aşikar. Santiago Barnebeu'da 1-0 kazandılar ve beraberlik dahi tur için yeterli olacak. Ben duruma Liverpool'un değil de Real Madrid'in cephesinden bakmak istiyorum.

Liverpool yine maçın favorisi. Peki Real Madrid turu geçmeyi başarabilir mi? Liverpool'un İspanya'daki oyun anlayışının dışına çıkacağını pek zannetmiyorum. Yine aynı disiplinle ve 1-0 rahatlığıyla sabırlı oynayacaklardır. Real Madrid turu geçmek istiyorsa eğer, işte bu disiplinli ve sabırlı oyun anlayışını kırmayı başarmalı. Robben yine ataklarda Real'in yaratıcısı olacaktır bu kesin. Ancak Robben'inde şu bencil oyun tarzından biraz olsun vazgeçmesi gerekiyor. Kaptan Raul ise ilk maçta ileride tek başına sıkışıp kalmıştı. Bu maçta ise Higuain'in yardımlarıyla gol pozisyonları üretebilir. Aynı şekilde Higuain'de öyle.

Real Madrid'in muhtemel 11'i şöyle:
Casillas
Sergio Ramos
Heinze
Pepe
Cannavaro 
Gago
Diarra
Sneijder
Robben
Gonzalo Higuain
Raul

Liverpool'da ise Torres'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Ancak bu Rafael Benitez'in sık sık kullandığı bir kandırma yöntemi de olabilir. Torres'in oynayacağı garanti de olabilir yani. Disiplinli defans yapısı Real önünde en büyük koz olacaktır yine.

Liverpool'un muhtemel 11'i şöyle:
Reina
Carragher
Skrtel
Hyypia
Fabio Aurelio
Leiva 
Gerrard
Xabi Alonso
Mascherano
Kuyt
Babel (Fernando Torres)

Akşam 21:45'te heyecan başlıyor olacak. İzleyip göreceğiz neler olacağını.

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan