9 Mart 2009 Pazartesi

Kadir Has' ta bunları görmek istemezdik.

Dün akşam harika bir atmosferle futbolseverlere merhaba dedi Kayseri Kadir Has stadyumu. Zemin kötü falan da dendi ama herşeye rağmen güzel bir stad olmuş. Ancak Kadir Has Stadyumun açılış maçında görmek istemediğimiz şeyler yaşandı dün akşam. Maçı anlatmaya gerek yok. Benim yazmak istediklerim; Mehmet Topuz, Tolunay Kafkas, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu.

Mehmet Topuz'la başlayalım. Futbolculuğu, yeteneği tartışılmaz. Ancak bu sertliğin nedeni nedir? Sinirlerine hakim olamadı ve maçta gereksiz yere tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Özellikle Semih Şentürk'e yaptığı sert hareket. Saha kenarı mikrofonlarından Semih'in isyanını hepimiz duyduk Televizyon karşısında. '' Mehmet ! Mehmet ! Ayıp Ya ! '' Semih 'in ağzından aynen bunlar döküldü.

Volkan Demirel... Kendisine 7 dikiş atılmış. Kendisine yapılan faul de canı çok yanmış bunu gördük zaten. Ancak neden rakibine tekme attığını anlamadık. Sinirlerine hakim olamadı. '' Canı yandığı için bir anda can havliyle tekme attı '' demek te yanlış... Sonucu da kırmızı kart oldu zaten.

Tolunay Kafkas... Ne kadar pozisyonları haksız buluyorsanda bu tepki sahanın içine kadar girilerek verilmemeli. Yanına gelip kendisini sakinleştirmek isteyen Roberto Carlos'a da verdiği tepki yakışmadı. Daha da kötüsü futbolcularına eksi elektirik vererek onları da sinirlendirdi.

Emre Belözoğlu... Şimdi tekrardan uzun uzun onu yazmaya gerek yok. Kendisine dün akşam Kayserispor maçında sert bir faul yapıldı. Emre'nin tepkisi ise yakışıksız kaldı. Tek söylemek istediğim futbol sahasında bir futbolcunun bu tür hareketler yapmaması gerektiği. Nedir bunu anlamı ? Sanırım boğazını bıçakla keser gibi bir hareket yaptı. Bu hiç olmadı. Profosyanelliğe yakışmadı. Fenerbahçe yönetimi ceza verebilir gibi bir söylenti dolaşıyor. 

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan