1 Mayıs 2010 Cumartesi

Four Four Two | Mayıs 2010


- Dergi kapakta, ağzında purosu olan ve 'Hey satın al beni' dercesine bakan Maradona ile karşılıyor bizi...

- Yakın Markajın konuğu Elvir Balic. Bir Dönemim Real Madridlisi Balic küçüklüğünde Fernando Hierro'nun fotoğraflarını kesermiş gazetelerden... Yine Hilal Gülyurt sormuş, Barış Tekin fotoğraflamış.

- Altıpasta sevgili Hüseyin Anadolu'dan Futbol Sayfasını Adanaspor'lu Rahman Kobya ile 3 soru 3 cevap yaparak renklendirmiş. Ben Hüseyin'i turuncuya yavaş yavaş yaklaştığı için kutluyorum !

- 'Bu çocukta iş var' Bölümündeki isim 94 doğumlu Bucaspor'lu Salih Uçan... 

- Maradona'lı Arjantin Dünya Kupasını kazanabilecek mi sizce? Bunun cevabı Joel Richards'ın yazdığı Arjantin Dosyasında.

- Burcu Esmersoy güzel bir söyleşi yapmış... " Ne zaman Galatasaray maçlarına gitsem takım mağlup oluyor ! " . Ne dersiniz, Fenerbahçeliler Burcu Esmersoy'u sırf bu yüzden daha çok sever mi?

- Uzun Yıllar Avrupa'da nal toplayan Fransız Kulüpleri atakta. Fransız Devrimi yazısı sevgili Rafet ve Ali Ece'den...

- Malum 1 Mayıs bizleri selamlıyor. Bu bayramın şerefine Erdem Kabadayı yazmış " İşçi Futbolcular " . Mustafa Sarp'tan Rıza Çalımbay'a...

- Dünya Kupası hergün daha çok yaklaşıyor. Belki biz yokuz ama tabii ki takipteyiz... Ali Ece Dünya Kupası'nı seyretmek için 19 nedeni yazmış, güzel olmuş...

- Hilla Gülyurt ilerleyen sayfalarda yeni bir röportajla karşımızda. Geremi... 

- Türkiye Kupası finaline az bir zaman kala önce bunu okuyunuz efendim: " Unutulmaz 10 Türkiye Kupası Finali" Ali Ece...

- Sevgili Hilal Gülyurt yine bizimle, bir efsaneyle... Ogün Altınparnak röportajı. Yaşayan efsaneyi tanımak için birebir...

- Brezilya 2010'da korkulması gereken bir takım mı? Öyleyse bazı nedenleri olmalı. İşte Bu '9' nedeni Ben Lyttleton, Celso de Campos Jr, Andy Mitten belirtmiş.

- Crouch robot dansını neden yapıyor? Cevabı Hitesh Ratna'nın Peter Crouch röportajında.

- Süper Lig'in yeni takımı Karabükspor. Hilal Gülyurt 'Karabük Yanıyor' demiş...

- İlk Dünya Kupasınının tek yaşayan Arjantinlisi Varallo'ya merhaba diyelim. Tam 100 yaşında... Martin Mazur sormuş, o da yanıtlamış. " Uruguay'a kaybettiğimiz finali unutmak istiyorum ama hafızam beni hep yeniyor..."

- Ve Son olarak bu ayın blogları:

Klasik Futbol ve Fairly Determined. Tanıtımlarınızı bekliyoruz...

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan