18 Mayıs 2009 Pazartesi

Hayalimdeki Süper Lig


Dün akşam Karşıyaka'nın Süper Lig yolunda son maçından mağlubiyetle ayrılması beni gerçekten çok üzdü. Maalesef 'o gece bu sene' olamadı dün gece. Süper Lig'de tribün yoksunu kulüpler mevcutken bu derece taraftar potansiyeli olan ve efsaneleşmiş takımları en üst ligde görmemek üzüyor beni.

Takım ismide verelim. Bence Ankara Belediye, İstanbul Belediye ve Hacettepe bu ligin gereksiz takımlarındandır. İstanbul Belediye maçlarını 50 kişiyle oynuyor koca Olimpiyat Stadı'nda. Hacettepe bir pilot takım görüntüsünden kurtulsada, Gençler'in kiralık oyuncularının oynadığı bir kluüp olmaktan öteye gidememiştir. Ankara Belediye'ninde Ankaraspor olarak anılmasına rağmen belediye takımı olduğunu biliyoruz. Onlarıda İstanbul Belediye gibi görüyorum.


Sakaryaspor, Kocaelispor, Karşıyaka, Adana Demirspor... Ben bu takımlar oynasın istiyorum Süper Lig'de. İşte benim hayalimdeki lig; İstanbul'dan sadece Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın olduğu, Eskişehir, Sivas, Kayseri, Manisa, Diyarbakır gibi Anadolu takımarı ile beraber yukarıda saydığım takımların harmanlanması ile oluşan bir Süper Lig... Biliyorum ki herkes böyle hayal ediyordur. Bu sadece bir fikir. Kasımpaşa'da hak etmeseydi şimdi burada olmazdı tabii ama dedim ya hayalimdeki Süper Lig benim bu...

Dün gece oynanan maçtaki kadroları ve golleri de verelim;

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Bünyamin Gezer, Neşet Merdin, Asım Yusuf Öz
Karşıyaka: Kerem, Ahmet Çağıran, Aydın, Fuat, Ahmet Solakel, Zafer, Taha, Kıvanç, Cihan (Dk. 114 Önder), Ferhat (Dk. 106 Timuçin), Eser (Dk. 75 Yunus)
Kasımpaşa: Tolga, Ömer, Merthan, Evren, Alparslan, Yekta, Murat Akın, Özgür (Dk. 102 İsmail), Erhan, Sertan, (Dk. 75 Moritz), Hüseyin (Dk. 117 Askou ?)
Goller: Dk. 2 Ferhat (Karşıyaka), Dk. 55 Erhan, Dk. 112 Hüseyin (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 3 Tolga, Dk. 26 Sertan, Dk. 90 Erhan (Kasımpaşa), Dk. 75 Zafer, Dk. 93 Kıvanç, Dk. 106 Aydın (Karşıyaka)

1 YORUM:

Ozan dedi ki...

göztepe'yi unutmuşsun, olmadı :)

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan