6 Mayıs 2009 Çarşamba

Arsenal 1-3 Manchaster United


Maç onbeş dakika içerisinde koptu dün gece. Ferguson'un 3 ön liberolu ve forvetsiz taktiği, gününde bir Arsenal'in işini kolaylaşırabilirdi. Ancak Arsenal yeniden yapılandığı son 3-4 senede çok defa olduğu gibi yine gençliğinin kurbanı oldu. Trajik bir gol yiyen genç takımın tamamen depresyona girip maci bırakmasıda cabası.

Arsene Wenger çok iddialıydı maçtan önce ancak hiçbirşey istendiği gibi yürümedi. Ronaldo yine bireysel yeteneklerini konuşturarak işi götürdü. Arsenal'de bu adamı kontrol edemeyince olanlar oldu. Penaltıdan attıkları gool ise bir şeref golünden öteye gidemedi Arsenal için.



Herkesin istediği büyük Manu-Barca finali umarım gerçkeleşir. Biri tamam. Şimdi iş bu akşam Barca'nın mavileri elemesine kaldı.

Arsenal: Almunia, Sagna, Fabregas, Toure, Nasri, Van Persie (79' Vela), Walcott (63' Bendtner), Song, Djourou, Adebayor, Gibbs (46' Eboue)
Menajer: Arsene Wenger

Man Utd:: Van der Sar, Evra (65' Rafael), Ferdinand, Ronaldo, Anderson (63' Giggs), Rooney (66' Berbatov), Park, Vidic, Carrick, O'Shea, Fletcher
Menajer: Sir Alex Ferguson




0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan