19 Kasım 2009 Perşembe

Günün NBA Maçları


Bu gece 3 maç var NBA'de. New Orleans Hornets - Phoenix Suns, San Antonio Spurs - Utah Jazz ve Los Angeles Lakers - Chicago Bulls maçları.


Bildiğiniz gibi New Orleans da Chris Paul sakatlandı. New Orleans'ın işi Chris Paul'un sakatlanması ile çok zorlandı. Çünkü Chris takımın bir nevi komutanıydı. Her ne kadar evlerinde de oyanayacak olsalar işleri cidden çok zor bu gece. Phoenix Suns da ise Steve Nash gibi büyük bir etken var. Deplasmanda'da oynayacak olsalar, eksik olan Orleans'a karşı işleri çok zor olmayacaktır. Nash'in büyük katkısıyla Phoenix deplasmandan galibiyetle dönecektir mutlaka.


San Antonio ve Utah Jazz ikisi de dün gece maç yaptı ve yorgunlar. Utah evinde Toronto'yu yenmesini bildi. Ki Memo'nun da olmadığı bir maçta yendiler. Bu onlar için iyi oldu. Çünkü bir çıkış yapmaları gerekiyordu. San Antonio ise, Utah'a göre daha yorgun. Çünkü Dallas ile oynadıkları maç uzatmaya gitti. Daha yorgunlar. San Antonio'nun da kazanması lazım. Zira onlar için de işler pek iyi gitmiyor. Ayrıca kendi evlerinde oynayacak Spurs. O yüzden seyirci avantajıyla yenerler diye düşünüyorum. :)


Gelelim gecenin en merak ettiğim maça. Bilen bilir 12 yaşımdan beri Jordan hayranıyım yaklaşık 20 yıldır. O yüzden Chicago'ya bir sempatim var. Lakers da ise, bana göre ligin en yetenekli oyuncusu Kobe Bryant oynuyor. Lakers bundan 2 maç önce kaybetse de kendi evinde kazanır. Karşılarında Chicago gibi bir ekip var. Chicago aslında, kolay yenilecek bir takım değil. Büyük bir fark atmaları çok zor Chicago'ya. Maç büyük bir ihtimalle başa baş gider. Çok büyük bir fark olmadan Lakers yener.


Keşke nba tv, Spurs maçının yerine bu maçı verseydi. Neyse ne diyoruz sağlık olsun.

4 YORUM:

Jordan dedi ki...

Lakers - Chicago macı muthis bir mac olacak. =)

lövent dedi ki...

kobenin formda omadığı bir gün olursa chigago galip gelebilir

Oğuz Öztürk dedi ki...

adsız arkadaşın yazım hatası rekoru kırması muhtemel :)

bu arada benim de favorilerim Suns, Spurs, Lakers.:)

Jordan dedi ki...

Oguz Lakers boyle giderse Spurs falan hikaye.:)

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan