2 Kasım 2010 Salı

Sergio Ramos: "Tanımadığım insanlarla yemek dahi yiyorum..." (II.Bölüm)


Sergio Ramos geçtiğimiz günlerde ülkesinde Punto Pelota adlı televizyon programına konuk olmuştu. Programı beş parçaya bölüp ve çevirip size metin şeklinde sunmak istedik. İlk bölümü vermiştik, ikinci kısımı da verelim...

JP (Josep Pedrerol): Yaptığın hayır işlerini görüyoruz ancak sen doğal olarak pek bahsetmek istemiyorsun... Müziğe olan ilginden de haberimiz var. Galibiyet alınan maçların ardından DJ'li yapıp takım arkadaşlarını eğlendirdiğin doğru mu?

SR (Sergio Ramos): (Gülerek) Evet, evet doğru. Çok başarılı olduğum söylenemez. Maçlardan önce de dinliyoruz. Müzik bizim için motive edici bir unsur.

JP: Mourinho için neler söyleyeceksin?

SR: İyi bir Teknik Direktör olduğu konusunda hemfikiriz sanıyorum. Real Madrid'e imza attıktan sonra eski takım arkadaşım Sneijder'i arayıp hocamız hakkında sorular sordum. Önce futbolcu ile arasının çok iyi olduğunu ve ruh sağlığının her daim iyi olduğundan söz etti. Gerçekten de öyle. 

JP: Senin için Madrid sokaklarında kısa bir tur düzenleyip halka sorular sorduk. Gördük ki hepsi seni seviyor...

(Verilen videoda kısaca yapılan röportajlar gösteriliyor. En çok dikkat çeken ise küçük bir Atletico Madrid taraftarının 'Atletico'ya gel Sergio!' diye seslenmesi...)

SR: Evet, Real Madrid'e imza attığım günden bu yana inanılmaz bir sevgi var. Dışarıya çıktığımda eve zor döndüğümü söyleyebilirim. Atletico taraftarları dahi benimle konuşmak için yanıma geliyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor gerçekten.

JP: Halkın gözü önünde olmak sana sıkıntı vermiyor yani...

SR: Hayır, hayır... Çok mutlu oluyorum. Tanımadığım insanlarla yemek dahi yediğim oluyor. 

JP: Milano'ya çekimlere gittiğinde de büyük bir hayran kitlesi seni karşılamıştı. Yeri gelmişken şunu da soralım; aynı dönem Milan'a imza atacağın konuşulmuştu.

SR: (Gülerek) Evet, bu çok normal. Düşünsenize, elimde valizlerle Milano'ya gidiyorum... Ama tabii ki bunun Milan kulübü ile bir alakası yoktu. Dolce & Gabanna çekimleri için Milano'da yer almam gerekiyordu. Maldini ailesi ve Berlusconi'de bizi yemek için güzel bir restorantta ağırladı ve hepsi bundan ibaret...

JP: Berlusconi sana Real Madrid hakkında kötü şeyler söyledi mi ? (Gülerek)

SR: Hayır, hayır. Hatta Silvio Berlusconi'nin Real Madrid'i sevdiğini dahi söyleyebilirim. Saygı duyuyor...

JP: Saat koleksiyonu yapıyorsun... Ancak bugün kolunda saat göremiyorum?

SR: (Gülerek): Evet ancak evde unuttum... Unutkanlığım olduğu da ortaya çıkmış oldu...


---> Sergio Ramos: "Barcelona'da oynamak mı?" (I.Bölüm)

--->(III. Bölüm Yarın)

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan