19 Mart 2011 Cumartesi

1999 - ?

1999'dan beri yüzü gülmeyen Atletico Madrid, 'abisi' Real Madrid'i konuk ediyor bu gece.

Fotoğraf ve video da Atletico Madrid'in Santiago Bernabeu'da aldığı son galibiyetten. 1-3 kazanmışlardı, Hasselbaink'te Atletico Madrid'in tüm gollerini atarak tarihe geçmişti.

Ekim 1999'da oynanan 'o' maçta Real Madrid'in kalesinde Bizarri vardı. Defans dörtlüsü Salgado, Ivan Campo, Julio Cesar ve Roberto Carlos'tan oluşmuştu. Orta alanda ise Seedorf, Redondo, Helguera, Guti vardı. Forvet ise efsane ikili Raul ve Moreintes'ti. Kulübede ise John Benjamin Toshack vardı. Fenerbahçe'den gelen Elvir Balic yedeklerde olmasa da Real Madrid forması giyiyordu. Casillas ve Eto'o da yedekler arasındaydı.

Yıllardır kazanamayan Atletico Madrid için lig bugün bitiyor. Tek amaçları şampiyonluk yolunda Real Madrid'e çelme atmak... Bir yerden tanıdık geldi mi?


4 YORUM:

barkod dedi ki...

senin gibi fanatik blog yazarlarından acayip nefret ediyorum... seviye olarak yerlerdesin oguz.. seni bide goal.com 'a editör yapmışlar.Oha diyim sonunu sen getir

Oğuz Öztürk dedi ki...

Öncelikle, İstemiyorsan okumazsın, bana burada yazmam için kimse para vermiyor. Burası benim alanım ve duygularımı, düşüncelerimi yansıtmakta en doğal hakkım. Fenerbahçeliyim, Real Madrid sempatizanıyım ve bunları da kendi özgür alanımda istediğim gibi belli edebilirim. Tıpkı senin İlhan Mansız'ı profiline koyman gibi, tıpkı barça sempatizanı bir arkadaşımın blogu gibi, tıpkı Galatasaraylı arkadaşlsarımın blogları, yazıları gibi... Kaldı ki blogumda futbolun her telinden, her yerinden de birçok yazı var. Kolay değil, 2 yılı aşkın yazıyorum blogumu. Futbol Dilencisiyiz sonuçta... Goal.com'a gelince. Sana açıklamak zorunda değilim ama bil diye söylüyorum. Orada yapmadığımız iş yok ve işte tam orada 'tarafsız' olmak zorundayız. Girilen haberler, onaylanan yorumlar... Kaç saatimi verdiğimi bilsen, emeklerimi bilsen, ne kadar yorulduğumu bilsen, eminim ki böyle konuşmazdın. Haydi Selametle.

mustafadalcı dedi ki...

tüm goller alemin kralı hasselbaink'ten değil. ikinci gol'ü jose mari atmış.

mustafadalcı dedi ki...

ikinci gol jose mari'den. tüm golleri hasselbaink atmamış yani.

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan