23 Nisan 2011 Cumartesi

"Manchester United'ı yenmeyi hâyâl ediyorum..."

1999-2000, Real Madrid 3-2 Manchester United

2002-2003, Real Madrid 3-1 Manchester United

Real Madrid forması altında Manchester United'ın canını iki kez yakmayı başaran Raul, The Guardian'a verdiği röportajda bu mutluluğu tekrar yaşamayı istediğini söylemiş.

"Lige iyi başlayamadık Ancak bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi gidiyoruz. Herkes bizim hakkımızda 'Bu kez elenecekler' dedi ama biz bir şekilde turları geçmeyi başardık..."

"Biz belki de Manchester United düzeyinde değiliz ancak yarı final için şansımız en az onlar kadar var..."

"Giggs'te de, bende de olan şey, futbol ve meslek aşkı... Bu yüzden uzun yıllar oynayabiliyorsunuz..."

"Birçok stadyumda gol attım ancak Wembley'de atmadım. Neden olmasın ?"

Ve işte can alıcı soru: Finalde rakibiniz Real Madrid olursa?...

"Bunun için şimdi söyleyecek bir söz bulamıyorum... Çok garip. Bilmiyorum. Turu geçersek Barça ile final oynamak belki de daha iyi olurdu. Ancak Real Madrid'in de turu geçmesini istiyorum... Şimdi hiçbirşey söyleyemiyorum. Kader..."

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

senin gibi madridistalar çok az, düşmanlar sarmış her yanı. biliyoruz kıymetini. yalnız sempatizan değil taraftar demeni isteriz kendine. sempatizan hafif kalıyor bence.

hele del piero diye bi eleman var bu sözlük alemlerinde gezinen, azılı bir real madrid düşmanı. garip geliyor bu nefreti ama yazık tabii onu da anlamak lazım. çocuğun ergenliği önce redondo'nun çalımıyla hatırlanan 3-2'lik yenilgiye, sonra kendi sahalarında final oynama hayalleri kurarken ronaldo'nun gollerine şahit oldu. ne zaman maç yapsalar ufaladı real, yazık.

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan