6 Kasım 2010 Cumartesi

Mesut Özil: "Müslümanım, ancak arada bir şarap içmek sağlığa kesinlikle iyi gelir..."


Real Madrid'in yıldızı Mesut Özil, Madrid'de yayın yapan El Larguero radyosuna telefonla konuk olup yaşantısı ve futbol hayatı ile ilgili bazı özel soruları yanıtladı. Biz de çevirip, metne döküp sizlerle paylaşalım istedik...

İspanyol Müzikleri hakkında: "Jose Merce'yi biliyorum. Flamenko'yu dinliyorum ve seviyorum. ama daha çok Türkçe müzikler ve Rap dinliyorum"

Serbest vaktinde neler yapıyor?: "Uykuyu çok seviyorum. Almanya'dan gelen arkadaşlarımla da sık sık vakit geçiriyorum."

Ailesi Hakkında: "Türk kültürü ile büyüdüm. Babam ve Büyükbabam beni çok etkilediler. Annemin yeri kesinlikle ayrı. O çalışmıyor, babam ise iki adet giyim mağazası işletiyor."

Dini hakkında: "Ben müslümanım. Domuz eti yemiyorum ancak arada sırada şarap içmenin insan sağlığına faydalı olacağını düşünüyorum. "

Futbol 'kökleri' üzerine: "Ağabeyim beni futbola alıştıran ilk kişi olmuştu. Sonra babama futbolcu olmak istediğimi söyledim ve o da bana destek çıktı. Sonradan bütün ailem futbolla iç içe oldu ve hayatımızın bir parçası haline geldi. Okulda derslerim çok iyi değildi ancak kendimi kurtarabiliyordum..."

Alman soyunma odasına  Angela Merkel geldiğinde ne yaptı?: "Eğlenceli bir andı... Ayağıma darbe aldığım için yatmıştım... Beni gördü ve tebrik etti..."

Dünya Kupası hakkında: "İspanya beni fazlasıyla etkiledi... İyi oynadılar ve kupayı kazanmayı sonuna kadar hak ettiler. "

Yaz Tatilleri Hakkında: "Geçtiğimiz yazı arkadaşlarımla beraber Mallorca'da geçirdim. Real Madrid'den gelen teklifi de ilk orada öğrendim ve çok mutlu oldum..."

Real Madrid Hakkında: "Biz bir aile gibiyiz. Bu nedenle çok kolay adapte oldum. Herkes birbirine saygılı ve dürüst. Uzun zamandır tanıdığım Khedira'nın da takımda olması benim için bir avantaj. Pepe ve Cristiano Ronaldo'da çok arkadaş canlısı insanlar. İspanyolca öğrenmeye de devam ediyorum..."

Madrid Hakkında: "Haftada 3 kez İspanyolca dersleri alıyorum. Şehir harika ve insanları da çok iyi. Taraftarlara imza dağıtmak ise beni çok mutlu ediyor."

Rap müzik hakkında: "Almanya'da bir rap grubu ile ufak bir kayıt yapmıştık ancak bu müzik için yeterince yeteneğim yok. Dinlemek daha güzel..."

Rüyası nedir? : "Ailemin sağlıklı olarak sürekli yanımda olması..."

En sevdiği şehir: Gelsenkirchen, En sevdiği yemek: Memenen, En sevdiği içecek: Buzlu Çay, En sevdiği aktör: Robert De Niro, En güzel Stad: Santiago Bernabeu, En sevdiği şarkıcı: M. Jackson.

1 YORUM:

B. dedi ki...

"Müslümanım ve herşeyden önce insanım,içiyorum" o kadar.Uzatmanın ve birilerine iyi gözükmenin manası yok ;)

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan