4 Haziran 2009 Perşembe

Raul 'un en güzel 7 golü

R. Madrid-Atco. Madrid (05-11-94)

Raul'un Real Madrid forması ile attığı ilk gol. Bu gol onun için ilk gol olmasının dışında, At. Madrid'e attığı içinde ayrı bir önem teşkil ediyor. Sol taraftan Laudrup'un pasında ceza sahası içinden sol ayağıyla topu doksandan ağlara yollamıştı Raul.

Atco. Madrid-R. Madrid (18-01-97)

Raul Real Madrid forması ile onu yıllar önce gönderem At. Madrid'i bir kez daha pişman etmişti bu golü ile. Ceza sahası içinde topu kontrol etmiş, defanstan 2 kişiyi geçmiş ve ardından Molina'nın sol kolunun altından topu ağlara göndermişti.

R. Madrid-Vasco de Gama (01-12-98)

Bu golü ise Real Madrid'e Uluslararası şampiyonluğu getirmişti. Uzun bir pası ceza sahası önüne harika alan Raul, ceza sahası içinde Vasco'lu bir oyuncunun deyim yerindeyse 'belini kırdıktan' sonra diğer bir Vasco'lu oyuncuyu da geçip topu filelere göndermişti. Bu golde en çok akıllarda kalan ise Vascolu o 'beli kırılan' oyuncunun çaresiz bakışları olmuştu.

Barcelona-R.Madrid (13-10-99)

Raul'un Barcelona'ya attığı en güzel gollerden biri. Ara pası ile ceza sahasına ilerleyen Raul, kaleci Hesp'in üzerinden yaptığı aşırtma vuruş ile topu ağlara göndermişti. Rivaldo koşmuştu ancak golü önleyememişti.

R.Madrid-Valencia (25-05-00)

Bir Şampiyonlar Ligi maçıydı. Valencia bir korner kullanmıştı ama geride sadece bir adam bırakmışlardı. Topu biran kaptırdılar ve kontraatağın tek pası Raul'un önüne bırakıldı. Raul ise orta sahanın arkasından aldığı topu Valencia kalesine kadar sürdü ve ardından Canizares'ide geçerek topu ağlara gönderdi.

R.Madrid-Bayern Leverkusen (15-05-02)

2002 Şampiyonlar Ligi finali... Roberto Carlos'un o meşhur uzun tacı birden ceza sahasının sol tarafında Raul'un önünde kaldı. Raul daha topu kontrol etmeden vurmayı tercih etti ve Butt'un yanından top filelerle kucaklaştı.

R.Madrid-Barcelona (22-10-2006)

Real Madrid'in şampiyon olduktan sonra çıktığı bir maçtı. Atak Guti ile başladı ve sağda topu alan Sergio Ramos oldu. Harika bir orta çıkarttı ve Raul artık klasikleşmiş kafa gollerinden birini Valdes'in koruduğu kaleye gönderdi. Bu golü izleyince aklıma hemen Roma'daki finalde Messi'nin Manu'ya attığı gol geldi. Çünkü gerçekten çok benziyorlar.

Bu golleri izlemek isterseniz : Raul'un en güzel 7 golü

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan