11 Eylül 2010 Cumartesi

Eskişehirspor taraftarı ne düşünüyor?


Es Es Bursasaspor'a Bursa'da kaybetti dün akşam. Yenilgi çok üzmedi belki ama, en çok üzen 'Es Es Kümeye' tezahüratları oldu. Yıllardır ütopya gibi dursa da Şampiyonluk hayalleri besleyen Eskişehirspor taraftarı için bu olasılığı düşünmek bile çok korkutucu... Peki işte o taraftar Bursaspor yenilgisinden sonra ne düşünüyor? Ben uzun uzun yazacaktım ancak Es Es forumlarından derleyip koyunca daha anlamlı olacağını düşündüm...

" Söylemiştim. Hem de defalarca. 3 senedir bank asya defansını değiştirmeyen yönetime söyledim. Vucko, Sezgin, Nadereviç'le olmaz, Bank asya antrenörüyle olmaz. 2 stoper şart diye paraladım burda kendimi."

" Hala Rıza Hoca Gitmesin Diyen Var mı? "

" Rıza hoca giderse şaka değil gerçekten küme düşeriz... Hocayla ilgili değil, problem oyuncularda..."

" Bir an önce Ersun Yanal'a anlaşılıp Rıza hoca gönderilmeli. İstikrarın sonu 4 maç 1 puan "

" Düşersek ben bi bank asya daha kaldıramam. Kalp var zaten geberir giderim. Şimdi dayanamıyom o vakit ne yaparım Allah korusun. "

" Hani yeni aldığımız adamlar? Merak ediyorum hocamız bu futbolcular için ne kadar zaman talep ediyor? Sezon ortasımı , sezon sonumu? Yoksa hiç oynamaması için para verilen abuk subuk turist futbolcularmı bunlar? "

" Rıza Hoca spor dünyasında bir çığ açmıştır bu akşam....Sercan'ı Vucko ile durdurmaya çalışarak..."

" Gerçekten aklım durdu artık. EsEs sanki hiç antreman yapmıyor, sanki mahalle takımları gibi maçtan maça çıkıp oynuyor. Ne doğru dürüst bir paslaşma var, ne takım oyunu var, ne de bir hırs var! Karşı takım futbol oynuyor, biz de ortalıkta dolanıyor gibiyiz. Büyük bir şaşkınlık içindeyim!!! Bu büyük taraftara, bu efsane EsEs ismine çok yazık oluyor. Bizim bilmediğimiz bir şey mi var, neler oluyor orada? "

Panik yapmaya gerek yok bence...
Kötü bir defansımız var. Dün akşam hızlı Bursa forvetini seyrettiler, beklerimiz berbattı...
Saffet ve Sadıgov defansı toparlar... 
Hedefimizden saptık. Ama ilk 5 ve kupa daha sürüyor...
"

Bu takımı Rıza Çalımbay ve Halil Ünal yönetimi kurdu.3 yılda 50 ye yakın transfer yaptılar.Doğru dürüst bir tane futbolcu satamadılar.Hep aldılar.Hep para harcadılar.
Alınan adamlar tam bir fiyasko.Bu adamlardan ne zaman yararlanacağız ?
"

Eskişehirspor Forum.

Son olarak sevgili Uğur Meleke'nin maç yazısı;

Rıza Hoca, herhalde hayatının en kötü günlerinden birine uyandı dün: Konya karşısında 30 pozisyon bulup atamadıkları için düne 1 puanla başladılar ve Çalımbay da Bursa’ya muhtemelen istifası cebinde geldi. Böyle kritik bir günde kalesinde Ivesa yoktu, defans ikilisi formsuzdu ve yeni transfer ettikleri iki stoper de (Diego ve Sadıkov) henüz hazır değillerdi. Geçen haftanın garip ofsaytının kahramanları Burhan-Batuhan’ı da yedek bırakmak zorunda kalmıştı, kanatta Doğa’yı kullandı ama o dahil toplam 3 oyuncusu sakatlanarak oyunu terk ettiler!

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Eskişehir’i dün 50 dakika bu denli güvenli gösteren unsur, Rıza Hoca’nın cesur tercihleriydi. 36’da Doğa sakatlandığında tabelada 1-0’lık üstünlükleri olmasına rağmen ofansif Burhan’ı sahaya göndermesi, bana kırmızı-siyahlıların Bursa’da kazanabileceği hissini yaşattı. Ama Çalımbay 36’da yaptığı değişiklikle sahadaki oyuncularına aktardığı güveni, 46’daki Sezer/Alper değişikliğiyle geri aldı. Çalımbay 3 defansif orta sahaya döndükten sonra da müsabakanın tek hakimi Bursa’ydı artık...  


 BURSASPOR 2-1 ESKİŞEHİRSPOR
 

Bursaspor: Ivankov, Ali, Stepanov, İbrahim, Vederson, Volkan, Hüseyin (Dk. 75 Kirita) Insua (Dk.57 Nunez), Ergiç, Ozan, Sercan (Dk.84 Batalla) 

Eskişehirspor: Atilla, Koray, Vocko, Sezgin, Volkan, Hugo, Sezer (Dk.46 Alper), Bülent Ertuğrul, Doğa (Dk.37 Burhan),(Dk.64 Bülent Kocabey), Tello, John 

Goller: Dk. 19 Sezer (Eskişehirspor), Dk. 70 Nunez, Dk.77 Sercan (Bursaspor) 

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan