2 Eylül 2010 Perşembe

Four Four Two, Eylül 2010 Blogları

TAŞRA BASKISI

Basın emekçisi olma hedefiyle katıldıkları, Kadir Has Üniversitesi'nin Spor İletişi Sertifika Programı'nı bitiren 20 Blog yazarının güçlerini birleştirerek kurdukları Taşra Baskısı, gazetelerin taşra baskılarının aksine hemen her spor dalına aynı önemi gösteren bir oluşum. Kısa sürede blog camiasında kendilerine yer edinebilmelerinin sırrı da bu olsa gerek.

http://tasrabaskisi.blogspot.com/


TREQUARTİSTE

Blog Trequartiste ismini futbolun en çok konuşulan, izleyene en çok keyif veren, her hareketi akıl dolu olan oyuncularından yani alışılagelen tabir ile Alex gibi "10 numara" oyunculardan alıyor. Futbol ve daha çok Fenerbahçe ekseninde yapılan analizler, yazılar ve değerlendirmelerin bulunduğu blogun yazarı Yusuf Kenan Polat, futbol ve hayat görüşüne uygun, herkesin okuyabileceği ve okurken de son derece keyif alabileceği tarafsızlıkta bir günlük meydana getirme mantığı ile blogun hayatına devam etmesini sağlıyor.

http://trequartiste.blogspot.com/


not: Blog tanıtımlarınızı 500 vuruş olarak bekliyorum. Ufak ricam da daha önce tanıtım gönderen arkadaşlarımın yazılarını tekrar bana ulaştırmaları...

2 YORUM:

TribunselSevda dedi ki...

Bizde çıkarız inşallah yakında :)

steven_stiffler dedi ki...

Blog tanıtımlarını sana gönderdiğimizi bilmiyordum hocam. Ben de yazayım kısa zamanda bir tanıtım.

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan