24 Şubat 2009 Salı

'' Bir kaç ay içinde...''

Özlediğimiz Şampiyonlar Ligi tekrardan başlıyor. Bu akşam Çok güzel maçların oynanacak olmasının yanında benim en çok ilgimi çeken karşılaşma San Siro' da oynanacak olan İnter - Man Utd karşılaşması.

Zira çok inatçı bir Mourinho, İbrahimovic ve diğer tecrübeli isimler... Karşı tarafta ise ünvanını kormuak isteyen Ferguson ve talebeleri.

Peki ne olur İtalya' daki maçın hikayesi ?

Öncelikle İnter' in Mourinho yönetiminde hasret kaldığı kupayı artık kazanmak istemesi aşikar. Saha avantajı da kendilerinde. Bir diğer avantajları da Mourinho ve öğrencilerinin kendilerine olan müthiş güveni olabilir mu maçta. Peki nereden anlıyoruz bu güveni ? Mourinho' nun sözlerine biraz kulak kabartalım:

"Manchester'ın San Siro'ya kazanmak için geleceğine inanmıyorum. Fazlasıyla defansifi oynayacaklar. Salı günü hiçbir şeyin belli olmayacağından eminim fakat her şey Old Trafford'daki maçta çözülecek. Manchester'ı elemek özel bir şey olmayacak. Önemli olan tur atlamak. Korkumuz yok ve birkaç ay içinde finalde olacağımızı düşünüyorum"

Manu tarafında ise defans sıkıntısı bir hayli fazla. Tek dezavantajları bu olacaktır. Zira Şuanda Rio' nun bir partneri yok. Bunu maç saatinde göreceğiz. Ronaldo' nun benzetmesi gibi, Bu maç Titanik gibi adeta. Zira Titanik 1900 yılında üretildiğinde ona bu adın verilmesinin nedeni, o güne kadar üretilen en büyük gemi olmasıydı...

Sonucunu kestirmek gerçekten güç olacak. 

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan