12 Aralık 2010 Pazar

"Very Happy"


Newcastle United taraftarlarının takımın patronu Mike Ashley'i pek sevmedikleri, daha doğrusu çok fazla güvenmedikleri bir gerçek. Zaman zaman St James' Park'ta aleyhinde birçok pankart açıldığı da olmuştu. 2008-2009 sezonunda küme düşen Newcastle United'ı satma girşimleri ve taraftarın sevgilisi olan Kevin Keegan'ı da kulüpte çok az zaman tutması bunlara neden olan birkaç etkenden bazıları. Kulübü satma kararından vazgeçmesi ve takımın 2009-2010 sezonunda tam 102 puan toplayarak tekrar Premier Lig'e geri dönmesi onu yine mutlu etmişti.

Bu günlerde onun bu fotoğraftaki gibi sırıtmasına neden olacak gelişmeler topluluğu da var. Sezon başından geçtiğimiz bir haftaya kadar takımın başında bulunan İrlandalı Chris Hughton'ı da tekmeleyen Mike Ashley, göreve Alan Pardew'i getirerek yeniden başarı yollarını aramaya başladı. West Bromwich'e karşı alınan mağlubiyetin ardından boş kalan koltuk için adaylardan biri yeniden kulüp efsanelerinden Alan Shearer'dı ancak Mike Ashley tekrar riske girmek istemedi ve takımın başına Pardew'i getirdi.

Charlton Athletic'i 2008'de küme düşürdükten sonra sahayı alkışlar arasında turlayan ve farklı bir kişiliğe sahip olan Pardew'in Premier Lig'de kendisini kanıtlaması için son şans olabilir Newcastle United. Açılışı da Liverpool'u 3-1 yenerek yapınca hem kendisi mutlu oldu, hem de tribünde Mike Ashley 'pişmiş kelle' ye büründü...

2 YORUM:

aks111 dedi ki...

bu lafda çok güzel yani.herhalde türkiyedeki bakış açısınıda özetliyor.charlton u küme düşüren alan pardew.yani adam geldi şahane değerli oyuncuları olan bi takımı potansiyelinin kat kat altında oynatarak belkide oynatamayarak tek başına küme düşürdü.jurgen klopp un takımı mainz küme düşmüştü.ama tabi klopp küme düşürdü onları aynen çıkardığı gibi.

Eralp Ersoy dedi ki...

Merhaba,
Maçın ardından bir iki kelam da ben edecektim ki yazınıza rast geldim, Ellerinize sağlık..

Taraftarın Ashley'ye 90 dakika saydırması ve maçın ardından Pardew'in hızla soyunma odasına gitmesi NUFC cephesinde işlerin pek de kolay yoluna girmeyeceğini gösteriyor. Taraftar Ashley'ye çok kızgın.. Haklılar da..

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan