30 Ağustos 2009 Pazar

Serie A 9-10, Milan 0-4 İnter

29 Ağustos 2009, Seire A, Milan-İnter

Aslında Milan'ın İnter karşısında aldığı bu skor bir alarm niteliğinde. Daha önce sık sık artık Milan'ın baştan aşağıya yenilenmesinin vaktinin geldiği söylenen birşeydi. Fakat yapılan bir iki cılız transfer dışında hiçbir şey olmadı.  Taraftarda bu duruma Berlusconi'ye tepki göstererek karşılık vermişti. Gattuso'nun maçta gördüğü kırmızı kart, artık Milan'ın bu oyuncular ile geçmişte yaşadığı başarıları bir daha yaşanamayacağının anlaşılmasını sağlamış olabilir. Aslında bu felaketin geleceği Milan'ın hazırlık döneminde kendini hissettiriyordu ama Berlusconi bu durumu göremedi ve gerekli önemleri alamadı. Berlusconi, Leonardo ile yeni bir Guardiola yaratmak istedi ama Leonardo'nun, Guardiola gibi yıllarca İkinci takımda görev yapmadaığını unuttu. O yüzden Milan'ın aldığı bu farklı yenilgide en az suçlu olan Leonardo'dur. Milan'ın bana göre bir diğer sorunu da kale... Roma'yı aldılar fakat dün geceki maçta yoktu. Gerçi olsa da bir şey değişmeyecekti. Maçta kaleyi koruyan Storari ise evlere şenlik. Bugün bu Milan'ın kalesinde oynuyorsa bu işte bir yanlışlık vardır. Ronaldinho ise bitmiş durumda. Artık eskisi gibi olamayacağı kesin. Hep Milan'ı yazdık. Tabii sadece Milan kötü olduğu için çıkmadı bu sonuç. İnter yine geçen yılki gibi pozitif bir oyun oynuyor hatta daha düzenli, fakat sezon başı denilebileceğinden zamana ihtiyaçları var. Milan gelecek haftalarda kendine çeki düzen vermezse orta sıra takımlarından hiçbir farkı kalmayacaktır.

Milan: Storari, Thiaquinho, Nesta, Pirlo, Jankulovski, Zambrotta, Ronaldinho (63' Huntelaar), Flamini (46' Ambrosini), Gattuso, Borriello (46' Seedorf), Pato 

Inter: Cesar, Samuel, Lucio, Stankovic, Chivu, Maicon, Sneijder (73' Vieira), Motta (59' Muntari), Zanetti, Eto'o, Milito (78' Balotelli)

Milan [0 - 4] Inter
29' [0 - 1] Motta
36' [0 - 2] Milito (Penaltı)
45' [0 - 3] Maicon
67' [0 - 4] Stankovic


0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan