5 Temmuz 2011 Salı

1999, Martin Palermo v Kolombiya. Kaçan üç penaltı...

1999'da Paraguay'da düzenlenen Copa America'nın belki de en şannsız anlarından biri Arjantin-Kolombiya maçında yaşanmıştı. Fransa'da düzenlenen 1998 Dünya Kupası'ndanki hayal kırıklığının ardından Copa America'yı kazanmak isteyen Arjantin, C Grubu'nda Kolombiya'ya konuk oluyor. Karşılaşmda Luque'de.

Arjantin ile kupanın ilk maçında Ekvador karşısında 2 gol atan ve takımına galibiyeti hediye eden Martin Palermo, Kolombiya karşısına da bu amaçla çıktı ancak bazı şeyler istediği gibi gitmedi.

Karşılaşma 1-0 Kolombiya'nın üstünlüğü ile devam ederken Ivan Cordoba'nın kendisini yere düşürmesiyle takımına penaltı kazandıran Martin Palermo, topun başına geçti ancak bundan faydalanamadı. Bu belki normaldi. Ancak Kolombiya'nın üstünlüğü'nün devam ettiği sırada art arda olmak üzere iki penaltı daha kazanan Arjantin, bunu yine Martin Palermo ile değerlendirmek istedi ancak yıldız oyuncu, toplamda 3 penaltıdan yararlanamadı ve Kolombiya, Cordoba, Congo ve Montano'nun golleri ile karşılaşmayı 3-0 kazandı..

Kolombiya - Arjantin, Palermo. 1999

1999 Copa America - Wikipedia

0 YORUM:

Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Barbarossa. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan